Tarieven tekstschrijver

Tarieven tekstschrijver

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen…

Voor het schrijven van een blog van 400 tot 500 woorden vraag ik 50 euro ex btw.

Wil je dat ik ook een zoekwoord onderzoek uitvoer om te bepalen op welke zoektermen potentiƫle klanten zoeken en waar de concurrentie laag is? Dan kost dat per blogpost 25 euro ex btw.

Hoe ga ik te werk?

Tijdens het orientatiegesprek via telefoon of mail zal ik een aantal vragen stellen over onder andere wat er sowieso in verwerkt moet worden en wat er absoluut vermeden moet worden. Zo heb ik een aantal klanten in het portfolio dat in het hogere segment heren kleding verkoopt – zij willen niet geassocieerd worden met kortingen of sale.

Daarnaast vraag ik ook altijd welke zoekwoorden erin verwerkt moeten worden. Wanneer je deze niet hebt, kan ik je hier uiteraard bij helpen. Ik maak gebruik van betaalde tools waaronder Ahrefs, Semrush en de Google Keyword planner om te achterhalen op welke zoektermen zoekvolume zit. Daarnaast zoek ik ook uit op welke zoektermen minder concurrentie zit, zodat je sneller kunt ranken en relevante bezoekers kunt aantrekken.

Hoe en wanneer krijg je het opgeleverd?

De teksten worden in een Drive document (online) aangeleverd. Zo kun je eventuele feedback aangeven en je kunt hem direct downloaden en vervolgens publiceren op je website.

De opleverdatum van de teksten is altijd in overleg – normaliter lever ik de teksten binnen 3 tot 5 werkdagen aan. Wanneer een opdracht binnen 24 uur opgeleverd moet worden, is dat ook mogelijk tegen een meerpijs van 25 euro per blog.

Is een korting mogelijk?

Een korting is mogelijk wanneer er 10 of meer blogposts worden afgenomen. De prijs per blog wordt dan 40 euro ex btw.

Stuur een berichtje!