Tarieven tekstschrijver

Tarieven tekstschrijver

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen…

Ik schrijf voor een tarief van €0,10 per woord.
400 woorden is ongeveer 1 A4.

Wil je dat ik ook een zoekwoord onderzoek uitvoer om te bepalen op welke zoektermen potentiële klanten zoeken en waar de concurrentie laag is? Dan kost dat per blogpost 25 euro ex btw.

Hoe ga ik te werk?

Tijdens het oriëntatiegesprek (via telefoon, online meeting of mail) zal ik een aantal vragen stellen over onder andere hoe de doelgroep aangesproken moet worden, er termen en woorden vermeden moet worden en/of waar juist een sterkere focus opgelegd moet worden.

Daarnaast vraag ik ook altijd welke zoekwoorden erin verwerkt moeten worden. Wanneer je deze niet hebt, kan ik je hier uiteraard bij helpen. Ik maak gebruik van betaalde tools waaronder Ahrefs, Semrush en de Google Keyword planner om te achterhalen op welke zoektermen zoekvolume zit. Daarnaast zoek ik ook uit op welke zoektermen minder concurrentie zit, zodat je sneller kunt ranken en relevante bezoekers kunt aantrekken. Wat uiteindelijk voor meer omzet zorgt.

Hoe en wanneer krijg je het opgeleverd?

De teksten worden in een Drive document (online) aangeleverd. Zo kun je eventuele feedback aangeven en je kunt hem direct downloaden en vervolgens publiceren op je website.

De opleverdatum van de teksten is altijd in overleg – normaliter lever ik de teksten binnen 3 tot 5 werkdagen aan. Wanneer een opdracht binnen 24 uur opgeleverd moet worden, is dat ook mogelijk tegen een meerpijs van 25 euro per blog.

Is een korting mogelijk?

Een korting is mogelijk wanneer er 10 of meer blogposts worden afgenomen.

Stuur een berichtje!