Over mij

Over mij

Hoi 🙂 ! Ik ben Mark, woon in Rotterdam en al sinds 2011 bezig met Online Marketing (specifiek SEO).

Vanaf mijn middelbare schooltijd heb ik verschillende websites gehad waar ik mij studie mee hebben kunnen bekostigen.

Na het behalen van mijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam ben ik gaan werken als SEO consultant. Dit heb ik gedaan bij bij twee bureau’s waar ik heb gewerkt voor internationale corporates en e-commerce sites.

Ik ben dan ook erg blij dat ik van van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

Wat ik voor jou kan betekenen?

Zoekwoord onderzoek

Het inzichtelijk maken van jouw zoekmarkt is een belangrijke stap om meer bezoekers via Google te krijgen. Ik kan je hierbij helpen vanaf 25 euro per onderwerp of vanaf 199 euro per volledig zoekwoord onderzoek.

SEO content schrijven

Middels een zoekwoord onderzoek kan er content geschreven worden. Door het verwerken van relevante informatie incl. zoektermen op je website zorg je ervoor dat zowel de bezoeker als de zoekmachine geholpen worden.

Linkbuilding

Door het plaatsen van linkjes op websites van derden die verwijzen naar jouw website, zorg je ervoor dat je hoger in de zoekresultaten komt. Je haalt het maximale effect als ook de content geoptimaliseerd is. Ik kan voor je linkbuilden vanaf 199 euro per maand.

Zullen we samenwerken?

Zullen we een virtueel koffietje doen? Of stuur je toch liever een e-mailtje? Het kan allemaal… Het is uiteraard vrijblijvend en geen kosten aan verbonden. Ik kijk er naar uit om met jou te mogen samenwerken.

Stuur een berichtje!