Ik ben Mark, 29 jaar. Samen met mijn vriendin woon ik in hartje centrum Rotterdam. Graag stel ik mij even aan jou voor!

Jaren geleden werd ik geïnspireerd door een vriend die een aantal websites in zijn beheer had. Met deze websites kon hij niet alleen zijn huur, maar zelfs zijn studie bekostigen. Ondernemen heeft mij altijd al gefascineerd en toen ik mij meer begon te verdiepen in hoe en wat hij allemaal deed, vond ik online marketing ook steeds interessanter worden. Tijdens mijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam (2008) zette ik mijn eerste website op. Uiteindelijk kan ik denk ik wel zeggen dat dit is uitgegroeid tot een uit de hand gelopen hobby ;-).

Nadat ik mijn studie heb afgerond ben ik gestart als SEO consultant bij ISM eCompany. Hier heb ik onwijs veel ervaring opgedaan doordat ik mocht werken voor klanten als Primera, DVC en Floorhouse. Na iets meer dan drie jaar heb ik de overstap gemaakt naar Dept Agency, waar ik momenteel nog steeds werkzaam ben. Een aantal klanten in mijn portfolio zijn Gall & Gall, Etos en de Consumentenbond. Daarnaast geef ik leiding aan een een team van 13 SEO consultants. Een hele toffe combinatie van werken voor mooie klanten en bezig zijn met het ontwikkelen van het team.

Maar – ondernemen is altijd blijven kriebelen. Vandaar ook Studententeksten.nl! Zelf de touwtjes in handen hebben, je eigen ideeën uitwerken en mensen blij maken met het werk dat ik lever is toch hetgeen waar ik de meeste energie van krijg. Ik hoop dan ook dat je na het lezen van deze pagina het idee hebt mij iets beter te kennen. Mocht je vragen hebben, schroom niet om contact met mij op te nemen :-). Een kopje koffie doen kan natuurlijk ook altijd. Ik help je graag!