Je hebt een tekst geschreven maar je zou graag dat iemand er nog is naar kijkt. Dat kan ik mij goed voorstellen. Daarom heeft Studententeksten.nl een speciale dienst opgericht genaamd tekst redigeren. Middels deze dienst is het mogelijk om teksten door ervaren tekstschrijvers te laten redigeren. Ook hier geldt: niet tevreden is 100% geld terug.

Tekst redigeren: wat kost het?

Voor het redigeren van teksten geldt een lager tarief. Het tarief per woord ligt hierbij op €0,02 cent per woord.

Wat krijgt u hiervoor terug?

  • Foutloze teksten: het belangrijkste is natuurlijk dat de teksten foutloos worden geredigeerd.
  • Inhoudelijk correcte teksten: we controleren diverse artikelen op het internet of de inhoud correspondeert. Waar nodig veranderen wij inhoudelijke zaken zodat de tekst klopt. Je vindt altijd een uitgebreide na-briefing waarin duidelijk staat vermeld wat er is aangepast en met welke reden.
  • Oplevering in platte tekst of html code: Bepaalde artikelen worden op het internet gepubliceerd en dat betekent dat het belangrijk is dat de tekst geformatteerd wordt naar correcte HTML code. U krijgt natuurlijk ook de platte tekst in een Word bestand aangeleverd.

Druk hieronder op de grote oranje butten om VRIJBLIJVEND contact met ons op te nemen. Binnen 24 uur krijgt u een reactie.

SEO teksten