U wilt beter gevonden worden op het internet maar u weet niet precies hoe u dat moet doen.
Het begint bij het online hebben staan van een website. Daarna is het belangrijk dat de techniek van de website in orde is. Wanneer dat ook goed is geregeld is kunt u de volgende stap zetten: SEO teksten schrijven.

SEO teksten zijn teksten die geschreven zijn zodat Google begrijpt waar je precies op gevonden wilt worden. Studententeksten.nl houdt nauwlettend in de gaten dat de teksten nog wel fijn te lezen zijn voor de bezoeker. Uiteindelijk is dat ook het doel van een website: de vraag van de bezoeker beantwoorden. SEO teksten schrijven zal daar zeker bij helpen.

SEO teksten laten schrijven: Voor welke type pagina’s en websites?

Voor elke soort websites kunnen teksten geschreven worden. Op het moment levert studententeksten.nl teksten aan diverse webshops. SEO teksten schrijven voor webshops is eigenlijk niks anders dan teksten schrijven voor een blog.

SEO teksten laten schrijven begint met een intake

Voordat we daadwerkelijk SEO teksten schrijven vraag ik om een intake formulier in te vullen. Dit intake formulier geeft meer informatie over de doelgroep, de voordelen / pluspunten van de website, de aanspreekvorm van de doelgroep etc. Het antwoord op deze vragen geeft duidelijk weer waar ik op moet letten bij SEO teksten schrijven.

Wanneer het intake formulier is geretourneerd zal ik een deadline afspreken. Hierin wordt duidelijk wanneer je de teksten kunt verwachten. Eenmaal de teksten ontvangen krijg je de mogelijkheid om feedback te geven. Hier is de mogelijkheid om teksten aan te laten passen.

SEO teksten